Gyakori kérdések

Szedd szét elemeire a poharad mielőtt megtisztítanád. A vastagfalú üvegnek  és  a műanyag részek étkezési szilikonjainak köszönhetően, amik nem repedeznek meg, bátran használhatod a mosogatógépet, nem tesz kárt benne. 

A válasz igen. Ha bármilyen problémád adódna, vásárlástól számítva 30 napig vállalunk a termékre csere és visszavásárlási garanciát. 

A szállítás a megrendelés napjától 1-3 munkanapot vesz igénybe. 

Mindenkinek ajánljuk, aki:

  • -a rohanó hétköznapokban is szeretné kényelmesen elfogyasztani a kedvenc kávéját. 
  • -szeretne a környezetéért tenni és fontosnak tartja a jövőt
  • -szereti a stílusos megjelenést

A csomagod tartalmaz egy Miracle Cup-ot abban a színben, amiben leadtad a rendelésed. Díszdobozba tesszük bele és kartondobozba szállítjuk, hogy ne sérüljön a szállítás alatt. 

Jelenleg utánvétes és bankkártyás fizetéssel lehet vásárolni. 

Választhadod a GLS futárszolgálatát, de ha dolgozol és nem tudod átvenni a csomagod vagy épp nem tudod a munkahelyedre rendelni, akkor válaszd a Foxpost csomagautomata rendelésünket, így a hozzád legközelebb lévő automatába rendelheted és amikor időd engedi átveszed a csomagod. 

Természetesen nem probéma, a futárnál bankkártyával is van lehtőséged fizetni. 

Online számlázó programot használunk, email-ben kapod meg az elektronikus számlát, ezért fontos, hogy pontosan add meg nekünk az email címed. 

Ebben az esetben mindenképp vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen:

info@miraclecup.hu

Csatolj egy képet,  írd meg a probléma okát. Arra kérünk, hogy egy biztonságos csomagolásba tedd a terméket. Mi küldünk az általad megadott címre egy futárt, aki viszi az új termékedet a régiért cserébe, ennek a költsége minket terhel.

A rendelésed leadása után a rendszerünk egy automatikus e-mailt küld ki arra az e-mail címre, amit megadtál. Ez a levél tartalmazza azokat az adatokat, amiket a rendelésed teljesítéséhez megadtál.

Ha a visszaigazoló e-mailben észreveszed, hogy valamelyik adatodat elírtad vagy hibásan adtad meg kérjük jelezd felénk a info@miraclecup.hu e-mail címen és Mi azonnal javítjuk!